Low cost 2. Sacosa de rafie

Sunt unele persoane care din cine stie ce motive (altele decat cele de ordin financiar) si-au luat bilete low cost, dar nu le-a placut: cica e plin de necizelati care-si poarta sacosele de rafie prin lume si ii fac pe restul (cei civilizatii) de c… Ce sa zic, daca ma orietam dupa acest accesoriu, ratam cursa.

Am citit pe mai multe bloguri despre calatorii romani cu sacosa de rafie. Asta-i motivul pentru care nu m-am strofocat prea tare sa aflu catre ce poarta de imbarcare ma indrept. Otopeniul nu-i asa mare, eu urma da merg cu Wizz, m-am gandit ca dau de o puzderie de pasageri cu sacosele lor celebre, in realitate nici urma de ei. In alea patru dati cand am mers cu Wizz & Blue, o sacosa, o punguta, o fasie de rafie nu am vazut.

Prejudecata e urmatoarea: bilete de avion ieftine, oameni fara multi bani, oameni fara posibilitati financiare = fara scoala, mancatori de seminte, consumatori de inmormantari transmise live pe IRealitatea tv = niste necivizilizati cu care e o corvoada sa imparti aeronava.

Hmmm, duduita asta sigur alege British, ce credeti:

a) in momentul in care a pasit in avion da bunul simt pe afara;
b) vorbeste cu mamica ei peste culoar „Fa, sa mesteci gumaaaa cand s-o ridica magaoaia in aier!”?
Bunul simt si statutul financiar nu sunt direct proportionale. E suficient sa urmaresti un pic baronii locali cu business-uri de sute de mii de euro care grohaie la tv, iar asta-i doar un exemplu. Sunt toate sansele sa te trezesti cu grohaitori de-astia indiferent de compania cu care calatoresti.
Apoi, sa fim niste optimisti, cat timp petreci in avion cu ei? Probabil, putin, uneori mai putin decat drumul cu ratb-ul de la job acasa si invers. Iar in mijloacele de transport in comun oricum experimentezi interactiunea cu acelasi gen de comportament.

Vezi si Mai in gluma mai in serios – despre zborul low cost

Reclame

Un gând despre ”Low cost 2. Sacosa de rafie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s